FORUM » Książka, Film, Muzyka » Polecacie jakieś ciekawe filmy ?
Autor | << Powrót do widoku wątku |
---|---|
![]() ![]() Ilość postów: 9 Z nami od 2013-03-04 |
takie na które można by zabrać narzeczoną |
![]() ![]() Ilość postów: 7 Z nami od 2013-03-04 |
ja mam kilka filmów romantycznych i komedii 17 again 27 sukienek 27 sukienek 500 dni miłości Chlopaczki Z Sasiedztwa Chłopaki też płaczą College college road trip córka prezydenta Dziewczyna z Sasiedztwa 2004 PL fired up Idealny facet John Tucker musi odejść just friends kocham cie beth cooper moje wielkie greckie wakacje My Best Friends Girl Polowanie na druhny Przyjety.2006 Supersamiec sydney i siedmiu nieudaczników Szalony.Weekend The new guy twarda sztuka wild child Wredne_dziewczyny Dirty.Deeds. gettin it . byle zaliczyć good.luck.chuck - Facet pełen Uroku Miss.March Noc.Kawalerow Senior.Skip.Day Sex.Drive The Rebound Wycieczka.szkolna |
![]() ![]() Ilość postów: 5 Z nami od 2013-03-08 |
komedie romantyczne jak najbardziej :) dobre też jest kino akcji . pozdrawiam |
![]() ![]() Ilość postów: 6 Z nami od 2015-02-12 |
Jeju, na prawdę nic nie potrafisz sam wybrać? Oglądasz w ogóle jakieś dobre kino czy należysz do tych, co lubią tylko transformersy? :D
Wejdź na jakiś portal filmowy i poszukaj rankingu filmów romantycznych, horrorów czy czegokolwiek innego. |
![]() ![]() Ilość postów: 19 Z nami od 2016-05-24 |
Jak dla mnie numerem jeden zawsze będzie bezsenność w seattle :) |
![]() ![]() Ilość postów: 6 Z nami od 2018-05-07 |
Ja polecam obejrzeć Uciekająca panna młoda :) Jedna z moich ulubionych komedii. |
![]() ![]() Ilość postów: 1 Z nami od 2020-01-17 |
3metry nad niebem mogę polecic :) |
![]() ![]() Ilość postów: 13 Z nami od 2020-09-14 |
@maryska dzięki za listę, będziemy mieli co oglądać! |
![]() ![]() Ilość postów: 10 Z nami od 2020-12-11 |
Co do książek, czytałyście coś Kasi Nosowskiej? |
![]() ![]() Ilość postów: 1 Z nami od 2021-01-23 |
Serdecznie polecam serwis https://filmy-seriale.net/! Wszystkie najnowsze produkcje kinowe w jednym miejscu. |